Esterhøj Trail Running

Esterhøj Trail Running er et initiativ af vores forening Charity7Summits, hvor vi laver hyggelige sociale arrangementer på og omkring Esterhøj, samt højderygstien i Geopark Odsherred.

Løb socialt sammen med os og lig dine ture op i denne gruppe, hvis du vil have selskab. Vi kommer også til at lave arrangementer for dig og hele familien, det er vigtigt for os at alle har mulighed for leg, bevægelse og motion.

Om du er erfarne eller ny løber, så er dette stedet for dig som gerne vil, da vi sætter fokus på fællesskabet og derfor kan alle være med. Det handler ikke om at løbe stærkest, det handler om at få alle med og derfor har vi også mange forskellige begivenheder, så der er noget for alle. Se her

Der er muligheder for ture langs vandet, i Høve Skov, alle bakkerne på og omkring Esterhøj og vi vil have den smukkeste udsigt imens vi træner.


Vandreture, så er det også stedet, for det elsker vi og er god træning til bjergene, som vi så gerne vil besøge. Vi ligger flere gange årligt vandreture op i vores smukke område, hvor både voksne og børn kan være med. Vi vil også lave arrangementer for jer, hvor vi kombinere Esterhøj og Vejrhøj i en og samme vandretur, noget af Danmarks flotteste natur. Vi hygger og har altid jetboil med, så vi kan lave kaffe, kakao eller lignende og fortælle hinanden røverhistorier.


Træning i Naturen er ganske gratis og for hele familien, vi prioritere at alle skal kun være med uanset niveau man er på, barn eller voksen. Vigtigst af alt skal vi alle have det sjovt, så vi alle bliver motiveret til at bruge naturen endnu mere i vores dagligdag, for den har en masse at byde på og derfor har vi valgt at Esterhøj Trail Running kan hjælpe os med dette, derfor vil vi have en fast ugentlig træning på Esterhøj. Se mere her.
 
Hvad laver vi?
For os handler det om, at vi alle skal have det sjovt, samtidig med at vi får en træning som kan mærkes og derfor kombinere vi motion, løb, bevægelse og leg sammen. Derfor vil vi igennem en træning komme igennem største delen af vores muskulatur, samtidig med at vi tester vores kondition. Det er derfor alle kan være med, lige meget hvilket niveau man er på, barn eller voksen, for træningen vil blive tilpasset jer alle. Vi løber, går, styrketræning, coretræning, balance og samtidig vil vi prøve og rykke jeres personlige grænser når vi træner, det kan være når vi løber ned af bakke, op af bakke, på rutsjebane eller andet sjovt.
 

Hvad kan jeg forvente?
Du kan forvente, at du kommer til at løbe 3-7 km alt efter niveau, men vigtigst af alt så styrker vi hele din muskulatur med vores øvelser. Du vil prøve en anderledes træning, end mange er vant til, for alt vi laver er noget naturen allerede har eller noget vi har medbragt og så foregår det med at løbe op og ned af bakker, og ikke kun lige ud, derfor er det rigtig godt for din core. Du kan forvente dit barn eller dit eget indre barn, bliver rigtig glad og vil have mere, for vi forsøger hele tiden på at motivere jer og få jer til at grine når vi træner, hvis der er overskud.

Vi glæder os til at se jer