Helene Rohrberg

Navn:  Helene Rohrberg.

– Trailløber/ultraløber siden 2014

– Tovholder og instruktør for Train4trail.dk i samarbejde med masterrunning.dk og Kaiser sport

Hvorfor interessen for Charity7Summits?

Det er et velgørenheds initiativ og en frivillig forening. Den kombinerer leg, bevægelse, motion, træning og eventyrlyst med at gøre en forskel for alle børn. Derfor er min interesse kæmpe stor for Charity7Summits. Børn fortjener at være børn.

Mit ønske er at udrette noget brugbart, iværksætte nye ideer og støtte gode organisationer, som støtter gode formål. Jeg gør brug af erfaring med trailløb og agere instruktør i samarbejde med masterrunning.dk. For at skabe en PMV (personlig mindre virksomhed) som skal støtte Charity7Summits. Det falder helt naturligt for mig, da vi deler interessen om at “støtte”.


Ren Natur og Naturfredningsforeningen beskytter og værner om vores natur, hvilket jeg rigtig gerne vil støtte sammen med Charity7Summits.

Jeg er fast samarbejdspartner med en mindre gruppe om en app, ved navn WASTEHUNTERS.

Den kan skabe interesse for børn og voksne i forhold til konkurrence med tid, distance og hvilket affald man finder. Arrangementet vil indeholde mening med god indsats, sammensat af præmier og hyggeligt samvær med venner og familie. Her håber jeg at vi kunne donere et beløb til Legeheltene i supplement med en god indsats for naturen.

Hvad er Train4trail.dk?

Train4trail – skal være et nyt mødested. Et udendørscentrum som rummer børn, unge og voksne med lyst til at lære trailløb. I samarbejde med masterrunning.dk, Charity7Summits og Kaiser Sport opfordres der til venskaber, motion, udfordring, selvtillid og give deltagerne en rigtig god oplevelse.

Jeg er stolt over at være ambassadør for Charity7Summits, som inkludere et stort og kærligt medansvar for at støtte Legeheltene og være medorganisator på nogen utrolig spændende arrangementer, som vi sammen vil bære op til nye højder.

Mine Indsamlinger