Rejser

Vi anbefaler:


Bjergrejser med URTH ADVENTURES

Hvem er Urth Adventures:

Hos Urth-Adventures elsker vi det ekstraordinære, netop det formidler vi videre til vores kunder. Vores mission er at tilbyde specialdesignet bjergbestigning og ekspeditioner til et håndplukket udvalg af verdens smukkeste og mest kendte bjerge. Vi har erfaringen og tilbyder det stærkeste setup til at lede og organisere din næste bjergrejse. Innovation er vigtig for os – vi tænker nyt og tilbyder alt fra personlig vejledning, udstyr og træning – inden afgang til bjergene. Vi rejser i små stærke grupper med den bedste service og de mest erfarne guider. Dette giver dig, de bedste muligheder for en succesfuld rejse og bestigning.

Summit – EXCLUSIVE er vores nye stærke setup. Vi tilbyder med vores mangeårig erfaring og stærke samarbejdspartnere over hele verden, at opsætte og guide den ultimative high-end rejse og bestigning til netop det bjerg du drømmer om. Vi er med fra A-Z og skaber de bedste rammer for din bestigning. Ultimativt eventyr på den helt rigtige måde.

Naturen: Med respekt for naturen, det sårbare miljø og den enestående kultur i de lande vi besøger, ønsker vi med omtanke og nøje planlægning, at tilbyde vores ekspeditioner og bestigninger. Vi tager vores opgave seriøst og naturen er kun til låns – Dette er vigtige elementer for os og måden vi passer på vores allesammens smukke bjerge.

Velkommen til vores hjemmebane – Besøg os her


Løberejser til Spanien med TRAIN TRAIL TRAVEL 

Train Trail Travel er ejet af Dorte Dahl og hun har boet i det sydlige Spanien af flere omgange, samt løber hun stadigvæk for en lokal spansk trail løbe klub. Hun kender derfor næsten alle de fede trailspor i Andalusien og glæder sig til at vise jer rundt i de smukke bjerge, kombineret med besøg i de små charmerende landsbyer.

Der tilbydes bl.a.:

  • Træningslejre/løberejser i Sydspanien. Der er udviklet et spændende varieret uge-løbe-program, med masser af skønne oplevelser i løbesko. Brug for lys, varme og træning under sydlige himmelstrøg.
  • Deltagelse i trail løb og ultra trail løb i Spanien
  • Løberejser til Malaga maraton (december) og Torremolinos (februar)