Træning i Naturen

Træning i Naturen med Charity7Summits er et nyt initiativ fra vores forening. Det er ganske gratis og for hele familien, vi prioritere at alle skal kun være med uanset niveau man er på, barn eller voksen. Vigtigst af alt skal vi alle have det sjovt, så vi alle bliver motiveret til at bruge naturen endnu mere i vores dagligdag, for den har en masse at byde på.

 


Hvad laver vi?
For os handler det om, at vi alle skal have det sjovt, samtidig med at vi får en træning som kan mærkes og derfor kombinere vi motion, løb, bevægelse og leg sammen. Derfor vil vi igennem en træning komme igennem største delen af vores muskulatur, samtidig med at vi tester vores kondition. Det er derfor alle kan være med, lige meget hvilket niveau man er på, barn eller voksen, for træningen vil blive tilpasset jer alle. Vi løber, går, styrketræning, coretræning, balance og samtidig vil vi prøve og rykke jeres personlige grænser når vi træner, det kan være når vi løber ned af bakke, op af bakke, på rutsjebane eller andet sjovt.

 


Hvad kan jeg forvente?

Du kan forvente, at du kommer til at løbe 3-7 km alt efter niveau, men vigtigst af alt så styrker vi hele din muskulatur med vores øvelser. Du vil prøve en anderledes træning, end mange er vant til, for alt vi laver er noget naturen allerede har eller noget vi har medbragt og så foregår det med at løbe op og ned af bakker, og ikke kun lige ud, derfor er det rigtig godt for din core. Du kan forvente dit barn eller dit eget indre barn, bliver rigtig glad og vil have mere, for vi forsøger hele tiden på at motivere jer og få jer til at grine når vi træner, hvis der er overskud.

 


Hvorfor naturen?
Fordi vi har en faktisk natur i Danmark og det elsker vi. Naturen giver en masse muligheder for at udfordre os selv og samtidig have det sjovt. Naturen giver os alle overskud i hverdagen og man får et lille smil på læben, når man er i naturen med andre glade mennesker og man kan sige at naturen for os er mindfulness og vi håber du bliver lige så glad for den.

 


Hvad skal jeg medbringe?

• Vand efter behov

• Energi efter behov

• Løbesko med lidt grove flader, da vi løber i terræn (trailsko)

• Handsker/Arbejdshandsker til at træne med. (Vi skal passe på hinanden i disse Coronatider. Vi vil også have sprit med til jer)

KLIK FOR VIDEO


Alle Mandage
Træning i Naturen i Svinninge
4520 Svinninge
Ringstedvej 13, ved Port 2
Starttidspunkt: 16:15
Sluttidspunk: 17:30
Link til Facebookside: Tryk Her


Alle Tirsdage
Tirsdagsteknik med Charity7Summits
4450 – Jyderup
Elmegården 58, ved Hallen
Starttidspunkt: 16:30
Sluttidspunkt: 17:00
Link til Facebookside: Tryk Her


OBS!
Ved deltagelse, giver du automatisk samtykke til, at der må filmes og tages billeder af dig og alle andre under arrangementet. Samt at disse må bruges på Instagram og Facebook efterfølgende.

Ved tilmeldelse acceptere du, at deltagelse er på eget ansvar.


Vi glæder os til at se jer