Vejrhøj Trail Runners

Vejrhøj Trail Runners er et fællesskab, for den som elsker den danske natur og de smukke omgivelser vi har ved Vejrhøj og i Geopark Odsherred. Med en højde på 121 meter over havets overflade er Vejrhøj, samtidig Sjællands tredje højeste punkt.

Morsch Photo

Om du er erfarne eller ny løber, så er dette stedet for dig som gerne vil, da vi sætter fokus på fællesskabet og derfor kan alle være med. Det handler ikke om at løbe stærkest, det handler om at få alle med og derfor har vi også mange forskellige begivenheder, så der er noget til alle.

Morsch Photo

Har du lyst til en vandretur, så er det også stedet, for det elsker vi og er god træning til bjergene som vi så gerne vil besøge. Vi ligger flere gange årligt vandreture op i vores smukke område, hvor både voksne og børn kan være med. Vi  hygger og har altid jetboil med, så vi kan lave kaffe, kakao eller lignende og fortælle røverhistorier.

Vi arrangere også løbepas for familier og børn, vi vil have alle med ud og bevæge sig. Har du lyst til at være en af dem, der ligger begivenheder op. Så kontakt os, så hjælper vi dig med dette. #Charity7Summits #Vejrhøj Trail #Legeheltene

Find os på Facebook

 

Morsch Photo