Hvad Er #Charity7Summits

#Charity7Summits er et velgørenhedsinitiativ og en frivillig forening, som kombinerer leg, bevægelse, motion, træning og eventyrlyst med at gøre en forskel for børn i Danmark. Foreningens største aktivitet er selve projektet #Charity7Summits, et projekt som Casper selv vil gøre alt for at gennemføre og samtidig ideen til denne forening. Derfor bestiges der flere gange årligt nogle af klodens høje tinder for at indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ; Legeheltene. Formålet er at samle midler ind til projekt Legeheltene, der skaber aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Caspers indsamling til Legeheltene fra dette projekt, foregår bl.a. via en velgørenhedsauktion og sponsorater fra alm. mennesker og virksomheder.

Mål for indsamling

Vores målsætning i #Charity7Summits i forhold til indsamlingen, er at indsamle 200.000 kr. årligt. Se vores samlet indsamling her

#Charity7Summits personlige MobilePay-nummer hos Legeheltene er: 604088

Hvordan vil vi det?

Vi er allerede meget engageret i at støtte humanitære formål. Vi bestiger bl.a. flere gange årligt nogle af klodens høje tinder med Casper i front, for at indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene. I fremtiden vil Casper gerne bestige mindst et bjerg om året, som er med i selve projektet #Charity7Summits.

Caspers store drøm er at lave rejser til mindre bjerge for alle foreningens medlemmer, men stadigvæk hvor fokus er at samle så meget som muligt ind til Legeheltene. Det vil samtidig være et krav for at kunne deltage på disse ture, da alt der laves i foreningen skal komme Legeheltene eller generelt børn til gode. Der er ikke nogen ture endnu, men der arbejds hårdt på det allerede kan lykkedes i slutningen af 2020 / starten af 2021.

Vi arrangere i samarbejde med Børneulykkesfonden adskillige Helteløb, Naturhelteløb og Julehelteløb, hvor der indsamles penge til Legeheltene. Formålet med løbene er, at børnene skal finde glæde ved at gøre en forskel for andre børn, der ikke nødvendigvis har samme muligheder som dem selv. Med Helteløbet sigtes der efter at slippe alle hverdagens helte løs i legehelte-universet og give børnene og deres familier en god og sjov oplevelse, som både kommer dem og andre til gode. Det handler ikke om at vinde, men om at have det sjovt sammen med andre børn.

Læs mere om Legehelteløbet her

Læs mere om vores samarbejde med Børneulykkesfonden her

#Charity7Summits arrangerer ud over dette, adskillige andre løb, primært i Vestsjælland. De vil rigtig gerne rundt andre steder i landet, men har valgt at starte, der hvor de selv føler sig hjemme. Ens for alle deres løb er, at de ønsker at ramme så bredt som muligt, for at få så mange familier og børn ud og nyde naturen i form af leg, bevægelse og motion. Derfor handler det ikke for dem om at vinde, men derimod om at have det sjovt og vise at alle er vindere, for det vigtigste er at vi sammen kommer ud og sammen gør en forskel.

Vores Initiativer:

Vejrhøj Trail er et løbefællesskab, som er et initiativ af #Charity7Summits. Specielt er Mark og Casper fra bestyrelsen i foreningen meget aktive i dette fællesskab og med i planlægningen af diverse løb, træninger og familiedage. Vejrhøj Trail er et løbefællesskab, som for det meste arrangerer løb på Vestsjælland, nærmere betegnet Geopark Odsherred og Vejrhøj. Vejrhøj er med sine 121 meter Sjællands tredje højeste punkt og indbyder til en masse oplevelser i naturen og selvfølgelig masser af Trailløb.

Vejrhøj Trail bestræber sig på, at give jer den bedste oplevelse, i de smukkeste omgivelser. Derfor prøver de hele tiden på at forbedre sig, så de ikke levere den samme oplevelse hver gang, men derimod forbedre sig gang for gang. Oplevelsen de levere til jer, er den samme oplevelse som de selv ønsker når de er ude og løbe, derfor håber de at i vil blive glade for deres arrangementer.

Fælles-løb og træninger starter vi op i slutningen af august 2020, det vil foregå i Svinninge og Holbæk. Vejrhøj der har vi allerede startet fælles-løb og træning op under navnet Vejrhøj Trail Runners, som kan findes på Facebook. Ens for alle vores træninger er at vi ønsker at ramme så bredt, som muligt og dermed giver det mulighed for at alle kan være med. Vi laver forskellige løb, bakkeløb, core, styrke, skades-forebyggendetræning og alt sammen ude i den danske natur.