Hvad Er #Charity7Summits

Elbrus 2019 – Summit

#Charity7Summits er et velgørenhedsinitiativ og en frivillig forening, som kombinerer leg, bevægelse, motion, træning og eventyrlyst med at gøre en forskel for børn i Danmark. Foreningens største aktivitet er selve projektet #Charity7Summits, et projekt som Casper selv vil gøre alt for at gennemføre og samtidig ideen til denne forening. Derfor bestiges der flere gange årligt nogle af klodens høje tinder for at indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ; Legeheltene. Formålet er at samle midler ind til initiativet Legeheltene, der skaber aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Caspers indsamling til Legeheltene fra dette projekt, foregår bl.a. via en velgørenhedsauktion og sponsorater fra alm. mennesker og virksomheder.


Mål for indsamling

Vores målsætning i #Charity7Summits i forhold til indsamlingen, er at indsamle 200.000 kr. årligt. Se vores samlet indsamling her

#Charity7Summits personlige MobilePay-nummer hos Legeheltene er: 604088


Hvordan vil vi det?

Elbrus 2019 – Foto: Jan Grarup

Vi er allerede meget engageret i at støtte humanitære formål. Vi bestiger bl.a. flere gange årligt nogle af klodens høje tinder med Casper i front, for at indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene. I fremtiden vil Casper gerne bestige mindst et bjerg om året, som er med i selve projektet #Charity7Summits.

Mount Toubkal 2018

Caspers store drøm er at lave rejser til mindre bjerge for alle foreningens medlemmer, men stadigvæk hvor fokus er at samle så meget som muligt ind til Legeheltene. Det vil samtidig være et krav for at kunne deltage på disse ture, da alt der laves i foreningen skal komme Legeheltene eller generelt børn til gode. Der er ikke nogen ture endnu, men der arbejdes hårdt på det allerede kan lykkedes i  starten af 2021.

Vi arrangere i samarbejde med Børneulykkesfonden adskillige Helteløb, Naturhelteløb og Julehelteløb, hvor der indsamles penge til Legeheltene. Formålet med løbene er, at børnene skal finde glæde ved at gøre en forskel for andre børn, der ikke nødvendigvis har samme muligheder som dem selv. Med Helteløbet sigtes der efter at slippe alle hverdagens helte løs i legehelte-universet og give børnene og deres familier en god og sjov oplevelse, som både kommer dem og andre til gode. Det handler ikke om at vinde, men om at have det sjovt sammen med andre børn.

Læs mere om Legehelteløbet her

Læs mere om vores samarbejde med Børneulykkesfonden her

#Charity7Summits arrangerer ud over dette, adskillige andre løb, primært i Vestsjælland. De vil rigtig gerne rundt andre steder i landet, men har valgt at starte, der hvor de selv føler sig hjemme. Ens for alle deres løb er, at de ønsker at ramme så bredt som muligt, for at få så mange familier og børn ud og nyde naturen i form af leg, bevægelse og motion. Derfor handler det ikke for dem om at vinde, men derimod om at have det sjovt og vise at alle er vindere, for det vigtigste er at vi sammen kommer ud og sammen gør en forskel.


Vores Initiativer:

Vejrhøj Trail er et løbefællesskab, som er et initiativ af #Charity7Summits. Specielt er Mark og Casper fra bestyrelsen i foreningen meget aktive i dette fællesskab og med i planlægningen af diverse løb, træninger og familiedage. Vejrhøj Trail er et løbefællesskab, som for det meste arrangerer løb på Vestsjælland, nærmere betegnet Geopark Odsherred og Vejrhøj. Vejrhøj er med sine 121 meter Sjællands tredje højeste punkt og indbyder til en masse oplevelser i naturen og selvfølgelig masser af Trailløb.

Vejrhøj Trail bestræber sig på, at give jer den bedste oplevelse, i de smukkeste omgivelser. Derfor prøver de hele tiden på at forbedre sig, så de ikke levere den samme oplevelse hver gang, men derimod forbedre sig gang for gang. Oplevelsen de levere til jer, er den samme oplevelse som de selv ønsker når de er ude og løbe, derfor håber de at i vil blive glade for deres arrangementer.

Træning i Naturen der er vi startet op i Svinninge og på Esterhøj i Høve, tæt ved Asnæs. Træning i naturen med Charity7Summits er et nyt initiativ fra vores forening og det er ganske gratis og for hele familien.

Hvad laver vi?
Kort sagt handler det om motion, løb, bevægelse og leg kombineret sammen. Derfor kan alle være med, lige meget hvilket niveau man er på, for træningen vil blive tilpasset alle. Vi kommer til at løbe, gå, styrke, balance og coretræning. Ens for alle vores træninger er at vi ønsker, at ramme så bredt som muligt og dermed giver det mulighed for at alle kan være med. Vi laver forskellige løb, bakkeløb, core, styrke, skades-forebyggende træning og alt sammen ude i den danske natur.
 
Hvorfor naturen?
Fordi vi har en faktisk natur i Danmark og det elsker vi. Naturen giver en masse muligheder for at udfordre os selv og samtidig have det sjovt.