Samarbejde med Urth Adventures

Selvfølgelig Urth-Adventures!

Det er ingen hemmelighed, at Charity7Summits i længere tid, var på udkig efter hvem der kunne være et godt match, i forhold de drømme og mål som Casper og Charity7Summits har.

Urth -Adventures var klart en af dem.

Casper har fulgt Jakob og Urth Adventures nøje siden han startede Charity7Summits. Samtidig havde Casper og hele Danmark fulgt Jakobs Everest forsøg tilbage i 2018 og vigtigst af alt så virkede Jakob meget positiv overfor Casper og projektet Charity7Summits.

Det var lige præcis en person som Jakob og et firma som Urth-Adventures, som Casper ledte efter – et ligeværdigt samarbejde, hvor begge parter bidrager med hver sine kræfter, ideer og kompetencer, og hvor det kan mærkes at begge vil det 200%. Dette kunne Casper hurtigt mærke på Jakob, at de havde samme holdning og derfor faldt snakken hurtigt på at samarbejde med Urth Adventures. Man når aldrig i mål, hvis man ikke samarbejder, og for Casper er det det vigtigste i Charity7Summits, projektet er så stort at han på ingen måde selv kan gennemføre det.

Derfor var vi ekstra begejstret for at Jakob og Urth Adventures ville samarbejde med os i hele vores projekt.

Vi er samtidig overbevist om, at Jakob og Casper er et godt match, lige som vi er det med Charity7Summits og Urth Adventures. Med Jakobs erfaring og viden, så har Casper fået sig den bedste mentor man kan tænke sig.

Hvem er Urth Adventures?

Hos Urth-Adventures, der elsker vi det ekstraordinære og netop det formidler vi videre til vores kunder. Vores mission er at tilbyde specialdesignet bjergbestigning og ekspeditioner til et håndplukket udvalg af verdens smukkeste bjerge. Vi har erfaringen og tilbyder altid det stærkeste setup. Vi rejser i små stærke grupper med den bedste service og med de mest erfarne guider. Dette giver dig, de bedste muligheder for en succesfuld rejse og bestigning.

Vi har været der  – Nu er det DIN tur.

Læs mere på www.urthadventures.com

Hvem er Jakob Urth?

Bjergbestiger, Guide, Foredragsholder, Forfatter og Eventyrer.

Født i 1976 og gennem mere end 25 år har Jakob Urth dyrket sin passion for bjerge og er i dag, Danmarks mest aktive og succesfulde bjergbestiger/guide.

WWW.URTHADVENTURES.COM

I de sidste 17 år har Jakob Urth arbejdet som turleder/-guide og ekspeditionsleder indenfor adventure-rejser.

Han har som eneste dansker besteget fire bjerge over 8.000 meter (Gasherbrum II, Shishapangma, Cho Oyu og Mount Everest) – de tre første uden brug af kunstig ilt, samt to af dem som første dansker nogensinde. Derudover har han et utal af henholdsvis 5.000, 6.000 og 7.000 meter toppe på sit klatre CV, ligesom han har deltaget i ekspeditioner over det meste af kloden. #15x Aconcagua (6962m) som guide #10x Elbrus (5642m) som guide #12x Kilimanjaro (5895m) som guide samt adskillige bestigninger af fx Mont Blanc, Mera Peak, Island Peak samt det smukke og ikoniske bjerg Ama Dablam i Nepal og mange flere…..

KØB DEN HER

Dertil har han boet og arbejdet flere år i Grønland. Bl.a. med virksomhedsadministration, turisme, hundeslædeture, klatring og har på ski, syv gange tidligere, guidet krydsninger af Indlandsisen i Sydgrønland.

Han er i dag ejer af Urth-Adventures som er et konsulent- og eventfirma med fokus på skræddersyet bjergbestigning og ekspeditioner. Igennem foredrag og events hjælper og inspirerer Jakob bl.a. virksomheder med “nye tanker“, bedre selvforståelse og effektivisering.

 • Forfatter til bogen “Mod Verdens Tag” En anmelderrost beretning fra bl.a. Mount Everest og livet som guide på godt og ondt, skrevet med humor, indsigt og passion.
 • Aktuel i dokumentaren “Mission Mount Everest” som har været på TV2. (2019)
 • Jakob Urth er medlem af The Adventures Club Of Denmark (Eventyrenes Klub) Medlems NR. 468.

WHAT NEXT?

Urth Adventures har lavet en masse forarbejde og en plan er i gang med at blive udarbejdet og vil være klar i 2021. Bjergene er udvalgt, men vi ved ikke hvor vi står i forhold til COVID19, og samtidig skal et stort arbejde i gang med at finde sponsorer, hvilket vi i Charity7Summits allerede er gået i gang med. Men så snart COVID19 tillader, at vi igen må mødes, så kan vi og Urth Adventures rigtig planlægge, komme rundt og holde foredrag sammen. Det er vigtigt at vi i fællesskab kommer ud med budskabet så bredt som muligt og til så mange som muligt. Men når Charity7Summits ligger i Danmark og Urth Adventures i Norge, så sætter COVID19 lidt begrænsninger for hvad vi kan pt.

Vi har samtidig Legeheltene og Børneulykkesfonden med ind over det hele, da vi skal have indsamling til Legeheltene med på hver eneste tur og arrangement vi har. Det er vigtigt for Casper og Charity7Summits, at vi får dem med ind over alt vi laver, da det er dem som vi skal samle ind til. Det at kunne hjælpe indlagte børn i Danmark, det betyder alverden for Casper og Charity7Summits og vi er derfor så glade for at det kan lade sig gøre, og at det kan forenes med Caspers store drøm.

De bjerge vi gerne vil bestige er selvfølgelig de resterende bjerge på 7 Summits, men samtidig er Aconcagua et tilbagevendende bjerg hvert år, da det byder på virkelig god højdetræning og et bjerg som presser og udvikler Casper enormt meget. Udover det har vi taget udgangspunkt i alpinbjergbestigning, da Casper skal lære ” håndværket” ordenligt, for Jakob skal også kunne stole på ham når de er på ekspedition sammen. Vi har sammen med Urth Adventures også lagt vægt på, at vi i Charity7Summits, sætter fokus på børn og familier, derfor har vi også familieture med i vores planlægning med Urth Adventures.

Tidshorisont for Charity7Summits / Urth Adventures

2021 – 2024

 • Norge
 • Alperne – Teknisk Alpintræning
 • Carstenzs Pyramid – 100% Eventyr i Papa Ny Guinea
 • Aconcagua – 6.962 Meter – Sydamerika
 • Nepal – 6.000 Meter bestigning
 • Manaslu – 8.000 Meter bestigning i Nepal
 • Alperne – Teknisk Alpintræning
 • Denali – Alaska
 • Mount Vinson – Antarktis
 • Mount Everest – Top Of The World