Hvorfor #Charity7Summits?

Mount Elbrus 2019 – Foto Jan Grarup

Da Casper hørte om Legeheltene, i forbindelse med en rejse til Rusland i juni 2019, hvor han skulle bestige Europas højeste bjerg Elbrus, der er 5.642 m. højt, der tænkte han med det samme, at her var der en oplagt mulighed for at give noget videre, netop ved at samle penge ind til fordel for børn på danske hospitaler. Derfor besluttede han at ændre sit oprindelige projekt The7Summits, til #Charity7Summits og kontaktede straks Børneulykkesfonden og sammen fik de lagt en plan for projektet.

”Jeg mener, at alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Hvert år indlægges ca. 60.000 børn i Danmark, og jeg vil gerne være med til at give de indlagte børn, en mere aktiv hverdag, med plads til aktiv leg og bevægelse”. (Casper Thusholt Larsen)

Helteløb i Svinninge 2019

Efter en succesfuld bestigning af Mount Elbrus, så Casper endnu mere potentiale i projektet, efter han havde haft mange positive samtaler med holdet der var afsted til Rusland. Derfor besluttede han sig for at lave #Charity7Summits om til en Frivillig Forening og tog derfor kontakt til andre ildsjæle, som han vidste ville have en interesse i sådan et projekt. I september 2019 blev foreningen en realitet, med en bestyrelse på 7 mennesker og med Casper som formand. Foreningen startede med at optage medlemmer fra maj 2020.

Mount Elbrus 2019 – Foto: Jan Grarup

Det er ikke tilfældigt, at Casper har valgt at støtte netop dette initiativ. I 2012 ramte en arbejdsulykke ham, som resulterede i, at han ikke kunne arbejde i næsten tre år og som krævede fire operationer. Men hård træning, viljestyrke, og masser af gåpåmod hver dag har gjort, at han er nået til et punkt, hvor han kan træne for fuld styrke igen. Ingen troede på, at han kunne komme tilbage efter den skade, men her står han altså i dag, stærkere som aldrig før og målfast!

’’At kunne hjælpe, specielt børn, er noget, som betyder alverden for mig, da jeg selv er far til to børn og som betyder alt for mig. Det at kunne bidrage til en mere positiv hverdag på hospitalet for børnene, er klart noget, jeg støtter op om’’. (Casper Thusholt Larsen).