BLIV SPONSOR FOR #CHARITY7SUMMITS

Formålet med #Charity7Summits er at samle penge ind til Legeheltene, samt indføre leg, bevægelse, motion og eventyr ind i hverdagen for alle børn og voksne. Pengene indsamles blandt andet via virksomhedssponsorater, arrangementer, kilometersponsorater og højdemetersponsorater.

#Charity7Summits er drevet af frivillighed og det bevirker, at vi derfor også leder efter gavmilde sponsorer og samarbejdspartnere, der vil bidrage med en stor del af de fornødenheder, som vi har brug for i forbindelse med arrangementer, initiativer, klubture, eventyr m.m.

Her på siden finder du information om de forskellige former for støtte, som man kan bidrage med i forbindelse med #Charity7Summits. Man er altid velkommen til i fællesskab med #Charity7Summits og finde et sponsorat som passer til ens firma/virksomhed, som nødvendigvis ikke er stående nedenfor. Det er meget vigtigt for os, at finde et sponsorat som passer jeres firme/virksomhed, så vi i fællesskab er enige fra starten af vores samarbejder og vi på den måde nemmest hjælper endnu flere børn og familier.


Virksomhedssponsorer

(Alle priser er per. år)

Som virksomhed kan I vælge at blive sponsor for #Charity7Summits gennem en af følgende pakker:

#Charity7Summits Sponsorpakke 1
125.000 kr.
Sponsorpakke 2
75.000 kr.
Sponsorpakke 3
50.000 kr.
Sponsorpakke 4
25.000 kr.
Sponsorpakke 5
15.000 kr.
Sponsorpakke 6
10.000 kr.
Sponsorpakke 7
5.000 kr.
Sponsordiplom 1 gang årligt
Logo på website og målportal
Logo på startnummer til arrangementer
Logo på tøj – mindre
Jeres eget pop-banner med jeres firmalogo
Logo på tøj – stor
Foredrag FØR afgang (Status på projektet SevenSummits og hvordan agere man i planlægningen af en ekspedition til de store bjerge)
Følg ekspeditionen “live” i bjergene – unik link til jer som sponsor
Key-Note foredrag (15-20min) til jeres kunder eller andre – I bestemmer emne
Event. (5-7 timer) Kun for jer. For eksempel træn som en bjergbestiger el. atlet, Walk and Talk eller noget helt andet som vi i fællesskab finder frem til – Det der passer jer

Direkte Sponsering

Ønsker du at sponsere/støtte mere anonymt og uden at stå i direkte kontakt med #Charity7Summits, kan dette gøres ved almindelig bankoverførsel.

Reg. 2520 – Kontonr. 6291564362

Hvis I oplyser kontaktoplysninger så som; Navn, firmanavn og mail, vil #Cahrity7Summits kontakte jer personligt efter sponseringen. Det vil give os mulighed for at takke jer på den bedst mulige måde.


Skat og Frivillig Forening

#Charity7Summits er en frivillig forening, det vil sige at alle sponsorater går direkte til foreningen og dens aktiviteter og initiativer, derfor får ingen medlemmer eller bestyrelse løn/bonus/andet for deres angegement i foreningen – Dette står også i foreningens vedtægter som kan læses her: Vedtægter

#Charity7Summits er en registreret frivillig forening, derfor har vi vores eget CVR NR. 40693424 – Det giver derfor jer som firma/virksomhed mulighed for at trække noget af jeres sponsorat fra i skat, der er forskellige regler hos skat og da vi som frivillig forening ikke har ressourcer til at tjekke op reglerne for alle interesserede firmaer/virksomheder bedes i selv undersøge dette.


Kontakt

Ønsker du en dialog om sponsorering i forbindelse med #Charity7Summits, skal du kontakte nedenstående:

Casper Thusholt Larsen

Bestyrelsesformand
Tlf: 23 30 33 88
Email: casper@charity7summits.dk

Jesper Rokkedal Jensen

Bestyrelsesmedlem
Tlf: 20 80 90 41

 

PÅ FORHÅND TAK FOR STØTTEN