Jeg hedder Theodor Hauser og jeg er født i 2010, og jeg er ret vild med løb. Jeg bor i Jyderup sammen med min mor (Stephanie), min stedfar (Anders) og alle mine søskende (Alfa, Tobias, Elva og Elliot)

Det hele startede da jeg var 3 år gammel, hvor jeg løb mit første løb (Møllebakken rundt) i Kalundborg sammen med hele familien. Der var en masse mennesker der klappede og det var bare super sjovt synes jeg.  Jeg fandt hurtigt ud af, at det der med at løbe var noget der gjorde mig glad i hovedet. Ikke nogen søskende at skændes med, eller nogen voksne til at skælde ud. Bare den ene fod foran den anden og så derudaf.

Siden da, har jeg løbet rigtigt mange løb sammen med min familie. Jeg har f.eks. løbet halvmaratonløb, klovneløb, diabetesløb, rundeløb, stafetløb, cannonball løb, støt brysterne løb, ocr løb, crossløb, forhindringsløb og en masse andet.

Min længste løbetur indtil nu er 30km, men jeg har en drøm og et mål om en dag at gennemføre et helt maratonløb, hvilket jeg er helt sikker på at jeg nok skal nå.

Den 07.11.2019 startede jeg en Runstreak, som betyder at jeg løber en tur hver eneste dag hele året rundt. Turen skal minimum være 1 mile, altså 1,61km og jeg har allerede været i gang i over et år og vil fortsætte længe endnu.

Jeg elsker at løbe sammen med min mor, tidligt hver morgen inden jeg skal i skole. Det er som om at min dag bare bliver bedre, når den starter med en løbetur ude i det blå.

Hvorfor vil jeg være en del af Charity7Summits?

Sammen med min familie elsker jeg at løbe, samt at komme ud og opleve en masse i naturen. Det er noget jeg altid har gjort sammen med min familie, derfor synes min mor og Anders at det var oplagt at vi som familie blev medlem af foreningen Charity7Summits. Det at kunne løbe, opleve og komme på eventyr sammen med andre og som familie, samt det at kunne gøre en forskel for syge børn i Danmark ved at støtte Legeheltene, er noget min mor og Anders synes var en god ide og jeg kunne ikke være mere enig.

Citat: Theodor & Familien

Hvorfor vil jeg gerne være klubambassadør?

Jeg vil gerne være klubambassadør i #charity7summits, fordi jeg vil hjælpe med at samle penge ind til Legeheltene, så jeg kan være med til at gøre en forskel for syge børn som ikke selv kan komme ud og være aktiv ligesom mig. Jeg håber også at jeg kan være et forbillede for andre, så flere børn kan finde glæden ved at komme ud og bevæge sig i naturen. Jeg løber selv alligevel, så det at kunne kombinere det, med at lave mine egne indsamlinger til Legeheltene gennem Charity7Summits kunne ikke være bedre. Jeg ved at hele min familie bakker mig op og vil hjælpe mig til at nå mine mål og drømme, samtidig med at vi gør en forskel for indlagte børn i Danmark.

Citat: Theodor & Familien


Se mine indsamlinger her:

Team Astatee – 100 km til fordel for Legeheltene
Endure Trail 2021 30 KM – 1.960 kr.