Jeg hedder Daniel Sanggaard Andersen, er 27 og bor i Viborg med min forlovede og vores datter. Til dagligt arbejder jeg som Indkøbskonsulent på Regionshospitalet i Viborg.

Min interesse for løb startede for 6 år siden, hvor jeg indgik et væddemål omkring et 1/2 Marathon i Skagen. Siden dengang, har jeg været bidt af løb, og den ro som det giver mig. Derefter har jeg især brugt løb som transport løb, hvilket gør at en tur aldrig bare skal “overstås”. Efterfølgende har jeg fået smag for Marathon samt ultraløb – hvor krop og sind virkelig bliver presset.

Hvorfor vil jeg være med i Charity7Summits?

Som ung far og ansat på et Regionshospital, sårer det mig dybt, når vores guldklumper ikke har det godt. De er vores alles fremtid, og vi skal hjælpe dem så meget, vi kan. Med disse indsamlinger håber jeg på at kunne gøre en forskel og give et bidrag til Legeheltene.

Hvorfor klubambassadør?

Som klubambassadør hos Charity7summits, håber jeg at kunne inspirere til, at løb er meget mere end bare “motion”. Det er et afstressende værktøj, som man kan bruge på alle tidspunkter af døgnet.

 

Mine Indsamlinger

Great Dane Backyard 2022