Svinningeløbet 2020

Jeg hedder Tim Kinimond Olsen og er født d. 21.07.79. Jeg bor i Hørve, som ligger i Vestsjælland, der bor jeg sammen med min kæreste og min søn på 13 år. Jeg arbejder til dagligt som smed.

Jeg har løbet kontinuerligt siden 2005 og mit første løb var et 1/2 Marathon ved Broløbet Storebælt i 2008. Så går der en del tid, hvor jeg kun løber små turer (ca. 10 km) på landevejen. I 2016 bliver jeg lokket til at deltage i et Marathon. Min Marathon debut  bliver til Thy Trail Marathon “Danmarks barskeste Marathon” i 2017. En rigtig fed oplevelse og et rigtig fedt løb, som jeg har prøvet kræfter med 2 gange efterfølgende og som gav mig blod på tanden til mere. Siden 2016 er trailløb kommet mere og mere ind under huden på mig. Udover løb styrketræner jeg primært med TRX, hvilket giver en god balance til løbet.

Lige for tiden træner jeg mellem 60-80 km om ugen. Det længste løb jeg pt. har løbet er Ultraløbet Ringkøbing fjord rundt på 100 km i August 2020, mit mål er at løbe 100 Miles (161 km) d. 25/9 – 2020 oppe i smukke Thy.

Første ultraløb på 51km. Trailman Ultra & Summer Series i 2020 i Hvalsø.

I Hørve har vi en Mikkeller Running Club, hvor jeg er kaptajn for holdet. Vi løber hver tirsdag og d. 1 lørdag i måneden (som er den dag alle Mikkeller klubberne løber og på samme tidspunkt). I Mikkeller Running Club vægter man det sociale fællesskab højt, og der skal være plads til alle, både erfarne, som uerfarne løbere ligesom i #Charity7Summits.

Hvorfor vil jeg være med i Charity7Summits?

Jeg vil gerne være en del af Charity7Summits, da jeg synes det er et rigtig godt fællesskab, hvor man vægter det sociale højt og der skal være plads til alle. Samtidig foregår mange af aktiviteter på nuværende tidspunkt på Vestsjælland, hvor jeg bor. Jeg ser også frem til en masse eventyr, da jeg gerne vil prøve kræfter med nye og ekstreme ting. Vigtigst jeg synes det er en rigtig god ide at samle penge ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene. Hvis bare jeg kan gøre en lille forskel der, er det nok for mig at hjælpe hvor der er brug for det.

Svinningeløbet 2020 1/2 marathon.
Hvorfor Klubambassadør?

Jeg synes det er super fedt at kombinere det jeg brænder for, sammen med det at kunne hjælpe syge børn. Alle syge børn har brug for ekstra hjælpe, og med det engagement Legeheltene lægger i deres arbejde, giver det super god mening at hjælpe der, da der ligger mange undersøgelser på at børn heler hurtigere, når de har det skægt, er glade og positive.

Ultraløbet Ringkøbing fjord rundt på 100 km 2020, hvor jeg kommer over målstregen.

 

Se mine indsamlinger her:

Tim´s kilometerdonation ved Cold Hawaii Ultra 100 Miles 2020